Bontjassen heren

De mooiste bontjassen voor heren

Bij heren hoeven de jassen toch ook niet altijd alleen maar functioneel te zijn? Bent u op zoek naar een mooie jas die ook nog eens lekker zit, dan kunt u bij Leather Shop Doci uw hart ophalen. Wij hebben een ruim assortiment leren jassen en jassen met bontkragen. Zulke bontjassen voor heren zitten als gegoten en zorgen ervoor dat u onderweg heel wat goedkeurende blikken uw kant opkrijgt. Elke bontjas voor heren die we verkopen is van het bekende merk Versano, dat Italiaans design naar een nog hoger niveau tilt. De heren bontjassen van Versano zijn altijd de moeite waard.

Ook zo'n mooi heren bontjas?
Heren, u hoeft heus niet alleen uw vrouwen of vriendinnen met zo'n mooie, lekker warme bontjas te laten lopen? We verkopen ook een groot assortiment bontjassen voor heren, waar u een ruime keuze heeft uit het aantal beschikbare modellen. Als u eenmaal een keer zo'n lekkere bontjas voor heren van Versano heeft aangepast kunnen we u verzekeren dat u nooit meer een ander jassenmerk wilt overwegen! Op onze website vindt u alle informatie over onze heren bontjassen die u maar nodig heeft om een weloverwogen keuze te maken welke jas het beste bij u past.

Fraaie opties bij elke jas
Bij ons heeft u de keuze om bij elke heren bontjas de bontkraag er optioneel bij te bestellen. Zo kunt u kiezen of u een bontkraag wilt hebben die van echt bont is gemaakt, of een kraag die kunstmatig is vervaardigd. Daar willen we wel bij zeggen dat ook de nepkragen er zeer realistisch uitzien en heerlijk warm aanvoelen. Mocht u om wat voor reden dan ook bezwaar hebben tegen een jas met een echte bontkraag, dan kunt u er gewoon voor kiezen om zo'n mooie jas te nemen met een kraag die is gemaakt van imitatiebont.