Bontjassen dames

Mooie bontjassen voor dames

Op de website van Leather Shop Doci vindt u een ruim assortiment bontjassen voor dames. Het gaat hier om mooi uitgevoerde jassen, waarbij het de kraag is die van bont is gemaakt. U heeft hier de keuze uit echt raccoon bont voor de kraag, of een kraag van raccoon kunstbont. Beide soorten bont ontlopen elkaar niet veel en zullen even comfortabel aanvoelen voor u. We verkopen deze bontjas voor dames in meerdere verschillende uitvoeringen en kleuren. Ze zijn gemaakt door de bekende jassenmakers van Versano. Dit bedrijf heeft echte Italiaanse stijl, wat terug te vinden is in alle dames bontjassen die we van dit merk verkopen.

Op zoek naar een mooie dames bontjas?
U hoeft maar naar de foto's te kijken en in gedachten voelt u waarschijnlijk al hoe comfortabel deze jassen zijn. Ziet die kraag er niet heerlijk zacht uit? Alles is gemaakt met de kwaliteit die we wel gewend zijn van Versano. Dit is een merk dat geleid wordt door echte liefhebbers van mooie jassen, die ontwerpers in dienst hebben genomen die wel raad weten met het materiaal. Koopt u bij Leather Shop Doci een van deze bontjassen voor dames, dan kunt u hier zelf bepalen of u de bontkraag erbij wilt hebben en of deze van echt bont of kunstbont is.

Een mooie bontjas voor dames met vele extra's
Als u bij onze mooie dames bontjassen kijkt zult u zien dat u hier heel wat mooie extra's bij krijgt. Zo zijn de modellen jassen die we verkopen voorzien van handige zijzakken met ritssluiting en is elke dames bontjas voorzien van een gevoerde capuchon. De jassen zijn heerlijk dik gevoerd en elke jas is perfect Italiaans getailleerd. Alle dames bontjassen in ons assortiment zijn waterafstotend en winddicht, om ze zodoende nog comfortabeler te maken. Kijk dan ook eens rond in onze webshop om te zien welke jas het beste bij u past!